| Un dus bine venit | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sohma Hatsuharu *****************
Numarul mesajelor : 844
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 7:44 pm | |
| "Acum i-a apucat femeile....chiar e grav...geh...voi lasa lucrurile sa decurga 'normal' pana e cazul....ca apoi ii opresc..." Haru ii urmari cu privirea pe amandoi. | |
|
| |
Edward Elric *****************
Numarul mesajelor : 3413 Varsta : 29 Localizare : cluj
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 7:44 pm | |
| -Tuhm mnu ni te alalturi Haru? | |
|
| |
Lelouch *****************
Numarul mesajelor : 1978
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 8:44 pm | |
| -Da Haru nu-ti iei o gajica? | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 8:57 pm | |
| -Glumiti....nu are rost sa stai langa o fata good-loking daca nu te simti atras...voi si fetele...*sigh* haide aveti grija de gagicile voastre....insa sunt cu ochii pe voi... | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 8:59 pm | |
| -Haide Leh sa ne facem treaba | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:00 pm | |
| -Deh mersi taticu : )) ma dezamagesti ca nu accepti provocarile sa stii =)) Ah imediat Ed.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:03 pm | |
| Ed merse la domnisoara roscata -Salut -salut cine esti -Ed....tu? -eu sunt Ashley -Imi pare bine -Si mie | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:07 pm | |
| "o sa termine ei intr-un final....." De Haru se apropie o fata cu parul scurt si saten, o bluza verde si o fusta alba. Baiatul se sperie groaznic cand acesta ii puse mana pe umar. -Waah....Kagura....wtf....ce cauti aici ? O_O E club de noapte pentru dumnezeu.. -Stiu asta ...ce cauti tu aici ? T.T you perverted....pot sa..ma asez..? -Da da... -Deci..ce faceai ? intreba ea dupa ce se aseza aproape de el. -Ehm....nimic special...stateam cu prietenii mei aiuriti... -E bine. L-ai vazut pe Kyo ? Ce mai face ? Nu a mai vorbit cu mine.. -Ca de obicei.....lenes....il stii.. Fata ofta si apoi nu mai scoase nici un cuvant. "daca afla Shigure si ceilalti ca ea se afla aici o voi incurca rau..." | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:09 pm | |
| -Deci ...cati ani ai ...intreba fata -Eu am18 ani tuh? -!7 ani | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:11 pm | |
| -"Slabutz Ed..watch and learn..!" Baiatul veni catre fata cu parul mov. -Hey salut frumoasa.. M:-Ehm..buna... -Doreai sa comazi ceva nu? M:-Da, un cocktail... -Pentru o domnisoara asa dragutza, platesc eu.. Tanara se inrosi toata, cand auzi cuvantul si can tanarul facu comanda. -Apropo imi dai si mie un numar de telefon? M:-Desigur..07********** si cartea mea d vizita.. -Arigato.. M:-Apropo ma cheama Miya..pe tine? -Lelouch domnitza, incantat..! M:-Si eu la fel...scuza-ma putzin..ma duc la o gura de aer.. Fata se ridica si iesi afara sa se mai "racoreasca". | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:13 pm | |
| -Etto care e nr tau de telefon -A e 07******** -ok iti dau un msg cu nr meu -Ok vrei sa dansem spuse acesta inrosita -Desigur | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:19 pm | |
| "Uhm...ce ma fac...sunt mort daca afla....si Yuki se va supara pe mine....god ..!" -Etto...Kagura..chan...nu crezi ca ar trebui sa mergi acasa ? Adica...se face tarziu si....sunt multi...baieti rai pe strazi...intelegi la ce ma refer.. -Ii voi bate mar..! "Ah..uitasem ca are o forta mare..phew T.T..." -Stiu dar totusi..... -Le voi rupe capetele..! "Cred ca va trebui sa folosesc seductia cum face si Yuki.." Acesta isi puse mana dupa bratul ei, luand-o incet de barbie. -Trebuie...acum...te rog frumos nu te pune in pericol...stii doar ca nu e bine. -*blush*A--am...in..inteles...acum..plec...uhm....bye Haru... Acesta isi saruta verisoara pe frunte inainte sa plece. "Thx god..am scapat de necaz...pheheew..." | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:20 pm | |
| Ed si ashley dansau amandoi -Dansezi minunat...supse aceasta | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:30 pm | |
| Tanarul isi comandase un suc, iar intre timp fata venira. -Heya dragoste nu ti-a luat mult.. M:- Da arigato..mie mai bine.. Baiatul isi rasfira mana prin parul ei, inebunind-o si mai mult, fata cu o urma usoara de roseatza il saruta incat acesta sa n-o refuze. Vazand reactia ei, Lulu isi scapa paharul cu suc, pe jos. | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:34 pm | |
| Ed su uita adanc in ochi fetei iar aceasta il saruta pasional Ed incepu sa roseacsa si o saruta inapoi apoi fata isi puse capul pe umeri lui | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:40 pm | |
| "Oareee...clubul asta are un acoperis mai mare ? As vrea sa stau sa vad luna..ia..stai asa...am uitat de aiuriti....oare ce fac astia doi..?" Haru isi intoarse privirea. "Auuleeeu....e graaav...Leh e lovey-dovey cu una [basdard] iar Ed se saruta cu alta [pervert]........oh doamne exact asta lipsea...acum chiar ma simt ca o dadaca...." | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:50 pm | |
| M:- Ups gomenne...Lelouch... -Ahm..nu-i nica.. Tanarul isi cauta pachetu de tzigari. Il gasi, dar nu gasi bricheta, Myani ii aprinse din nainte. -Mersi..spuse el incepand sa fumeze. | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:51 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 9:58 pm | |
| "Geh...cred ca nu mai e nevoie sa am grija de ei...stau ceva de genu.." Acesta se ridica iesind afara sa ia aer curat. -In sfarsit liniste..muzica aia era cam ciudata >.>... | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 10:03 pm | |
| -"O plecat taticu.." M: -Hey Lelocuh la cine te uitzi? -Ahm..la nimic..adica la nimeni.. M: -Ma gandeam eu ca deja ma-nseli.. -Cine? eu? Nu niciodata.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 10:04 pm | |
| A:hey Ed iti place aici -Da e super ....acesta se uita la ea iar ea incepuse sa inroseasca | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 10:11 pm | |
| Baiatul se uita la ceas. "Am uitat ca am ceasu' la mana...ah...e apropae ora 12 noaptea...hmm...acum inteleg de ce imi e cam somn.." | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 10:25 pm | |
| Lelouch cazu pe ganduri, cand fata incepu o taclala luunga. M:- Deci esti de acord, maine la tine? -Da..stai ce? :O M: -Dupa cum ti-am spus..ramane asa..spuse fata ridicandu-se si punandu-i degetu pe buze, apoi facu cu ochiu spunand: -tre sa plec, ne vedem atunci... -Stii unde stau..? Nu-mi amintesc sa-ti fii spus.. M: -Ehe daca ai stii de cand te urmaresc eu pe tine Lulu si oricum puteam sa-mi strecor mana prin buzunarul tau la cartea de vizita, insa n-are rost daca deja stiu..ja ne.. -Ja.."valeu ce ma fac eu cu Nunnaly, C.C, Sayoko, Karen..toate is maine acasa si iese scandal cand vor vedea a girl.." Dupa plecarea fetei, acesta se plesni. | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 10:32 pm | |
| Baiatul vazu cum tanara iese pe langa el. "Geh....zici ca e o scorpie " Acesta intra inapoi ducandu-se la Leh. -Ti-a dat papucii sau doar a plecat ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Un dus bine venit Joi Oct 02, 2008 10:34 pm | |
| A:eu trebuie sa plec...dar ne vedem maine la tine ok -Bine ....la mine? A:da la tine -ok then | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un dus bine venit | |
| |
|
| |
| Un dus bine venit | |
|