Iceland
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Iceland

Un forum RPG.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Un dus bine venit

In jos 
+2
Ken
Elliot
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Urmatorul
AutorMesaj
Lelouch
Lelouch

Numarul mesajelor : 1978

Un dus bine venit - Pagina 37 Empty
MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeSam Oct 04, 2008 11:07 pm

-Da se referea ca tre sa ramana tot inainte..Razz
Sus In jos
Sohma Hatsuharu
Sohma Hatsuharu

Numarul mesajelor : 844

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeSam Oct 04, 2008 11:12 pm

-Asa e asa e Razz ...nesimtire pura frate [-(
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:05 am

-Deah oare cum a putut Razz
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

Numarul mesajelor : 3413
Varsta : 29
Localizare : cluj

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:09 am

-Deci mami,tati...voi nu stiti?
Sus In jos
http://animeforever.forumgratuit.ro
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:40 am

-Ce sa stim dragu tatii ? :-?
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 9:13 am

-Bancuri tati Razz
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:23 pm

-Normal ca da ..Razz "I: De ce isi bat dinamovistii copiii in ziua de Craciun? R: Pentru ca umbla cu Steaua."
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:26 pm

-Hai ca asta a fost tare tati
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:32 pm

Stiti care e culmea tehnologiei..........sa sperii o musca cu sageata de pe ecranul calculatorului"

"Era odata un sofer de tir ... deodata il opreste politia si ii spune. Domnule ati depasit pe linie continua aveti si viteza, trebuie sa va iau permisul. Soferul se roaga de politist spunandu-i acestuia ca din asta traieste si sa nu'i ia permisul. Politistul este de acord, dar inainte trebuie sa raspunda la o intrebare. Politistul: -Este noapte,din fata vin 2 faruri.Ce este?. Soferu: simplu,o masina. Politistul: da ma este masina da poate sa fie Audi,BMW,VW,MERCEDES. Soferul:Va rog mai puneti o intrebare. Politistul:E noapte din fata vine 1 far.Ce este? Soferu: slimplu,o motocicleta. Politistul: da ma da poate sa fie Suzuki,Honda,Yamaha,Ducati.Gata iti iau permisul. Soferul: Domle' va pun si eo o intrebare,si daca nu stiti sa raspundeti imi dati permisul.
Soferul: Este noapte,ploua,o fata in fusta scurta sta si face cu mana,ce este? Politistu: simplu,o femeie. Soferula: da ma, da poate sa fie mata, sorta, nevasta`ta !!

Si mai stiu cu groaza Razz
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:39 pm

-Ce tare e si asta
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:50 pm

Iti place sa fii mângâiat? Sa fii atins si sa fii pipait? Si… sa fii încins? Îti place respiratia celuilalt lânga urechea ta? Sa îti respire pe gât sau pe fata? Îti place sa încerci pozitii noi? Sa începi rece si sa sfârsesti cald si transpirat?… Atunci mergi cu Maxi-Taxi !

COINCIDENTE SINISTRE: Anul 1981: 1. Printul Charles se casatoreste. 2.Liverpool castiga Cupa Europeana. 3.Papa moare. Anul 2005: 1Printul Charles se casatoreste. 2.Liverpool castiga Cupa Europeana. 3.Papa moare. CONCLUZIE: Daca Printul Charles se mai casatoreste odata si Liverpool ajunge iar in finala ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa...

ANUNT DE ULTIMA ORA!!!!!!MOS NICOLAE NU VINE DECAT LA FETELE VIRGINE !!!!!! asa ca nu cred ca mai trece prin bucuresti RECTIFIC!!!!NU CRED K MAI AJUNGE MOS CRACIUN IN ROMANIA!!!
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:04 pm

-si astae tare
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:07 pm

Colo sus in cimitir
Stau mormintele in sir
Daca faci mishto de mine
Fac un loc si pentru tine

Bea suc de fructe,
Suc de fructe inseamna sanatate,
Sanatate inseamna sport,
Sport inseamna faima,
Faima inseamna bani,
Banii inseamna femei,
Femei inseamna dragoste,
Dragostea inseamna SIDA,
SIDA inseamna moarte,
Deci nu mai bea suc de fructe!

Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!

... si acum, citeste de jos in sus ... =)))

Si tot mai am cu groaza Razz
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:10 pm

-Asta o stiu si e super tare
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:17 pm

"Un francez un tigan si un roman merg la concursul CINE POATE STA MAI MULT CU PORCUL INTR-O CAMERA?merge francezu sta vreo 3,4 ore si zice:
-puu ce pute porcu!
merge romanu sta zile sap. luni si se intorece si zice
-puu ce pute porcu!
merge in sfarsit si tiganu sta zile sap. luni ani secole si se intoarce porcuuu ce pute tiganu!"

A sosit sfarsitul LUMII??
Nu te panica!
Vino in Romania!!!
Suntem cu 50 de ani in urma!!!!

In scolile din ziua de azi... profesorii intretin tot mai des raporturi sexuale cu elevii. Profii ne f*t la cap... iar pe noi ne doare`n c*r

cand eram mai mic si mergeam la nunta, toate babele ma loau de obraz si ziceau - lasa ca si tu urmezi... acum m-am facut mare si la fiecare inmormantare le iau pe babe de obraz si le zic -lasa ca si tu urmezi
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:19 pm

-Si asta e tare acum eu
o blonda merge la doctor ...doctorul vede ca e buna fata asa ca incepe sa o dezbrace
-Stii ce afc eu acum?intreaba doctorul
-Da....ma onsultati
doctorul incepe sa ii maseze sani ....
-Stii ce afc eu acum?
-Da .....masaj
Doctorul incepe sa io traga pe la state
-Stii ce afc eu acum?
-Da...iei sida
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:24 pm

Lelouch incepu sa rada.
-A fost super buna...
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:29 pm

-Mersi tati
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:35 pm

-Mai stii dragu tatii ?
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:36 pm

-Ceva ceva.....stai sa ma gandesc tati
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:40 pm

Ce poti face azi nu lasa pe maine, lasa pe poimaine ca poate nu o sa mai fie nevoie.

sti care e culmea zgarceniei ??
sa iti ia foc casa si sa dai beep la pompieri

imi e dor de tine... de caldura ta.... in zilele cand ma culcam cu tine.... draga mea pijama
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:41 pm

-Ce tare a fost ultima dar si prima...toate
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:49 pm

Rusia: Avem niste femei , de ti se scoala **** cand le vezi .
-China: Noi avem niste covoare , numai de drag stai pe ele
-Germania: Noi avem o tactica de razboi , daramam toata lumea .
-America: Avem niste avione supersonice de zbori de pe scaun .
-Romania: Noi ne culcam cu femei rusoaice pe covoare chinezesti cu tactica germana si viteza americana

• * 1. E important sa gasesti un barbat, care sa te ajute in gospodarie, care din cind in cind sa gateasca, sa faca curat si in plus sa aiba o slujba.
2. E important sa gasesti un barbat, care sa te faca sa rizi.
3. E important sa gasesti un barbat, pe care sa te poti baza si care sa nu te minta.
4. E important sa gasesti un barbat, care sa a fie bun in pat si care sa faca dragoste cu tine din placere.
5. E foarte important ca cei 4 barbati sa nu se cunoasca între ei.

La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!!
Sus In jos
Edward Elric
Edward Elric

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:52 pm

-Tare....
Sus In jos
Lelouch
Lelouch

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:55 pm

cand iti gasesti nevasta in pat cu un amant...... ce ai putea sa faci??? bagate si tu intre ei!!! e mai distractiv in 3
Shi daca viata`i cruda... o pun pe gratar
a fost odata o curva... acum sunt toate...
este ora 3 dimineatza...pe strada mea a trecut un camion care facea mare zgomot...m-am gandit k e cool si am vrut sa-ti spun si tie. Somn usor in continuare!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un dus bine venit   Un dus bine venit - Pagina 37 Icon_minitime

Sus In jos

Un dus bine venit
Sus 
Pagina 37 din 41Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Bine ati venit pe forum!
» Cu cine semeni mai bine din InuYasha?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Iceland :: Iceland :: Castelul de gheata :: Dusuri :: Dusurile baietilor-
Mergi direct la: